Chalotte Billenstein

Jeg er en ung kvinde midt i livet lige blevet 58 år. Jeg har været selvstændig siden 2005 som fysiurgisk massør og har i 2008 og frem mødt behandlingsteknikken Bowtech, hvor jeg retter muskulære ubalancer op i kroppen med ganske lette og utrolig effektive greb. Jeg gik selv som Charlie Chaplin til jeg var midt i 30’erne; efter jeg mødte Bowtech er mit bækken og hofter nu rettet op så jeg går som de fleste med fødderne fremadrettede. Dette blot et enkelt eksempel på genopretning.

Elsker mit job som behandler. Det er fantastisk hver dag at se når en klients krop retter sig op og ubalancer forsvinder. Nyder at gøre en forskel.

Mit ønske er at hjælpe mine klienter af med muskelspændinger, stress, begrænsninger såvel fysisk som følelsesmæssigt.
Klienten er altid i centrum, og jeg vil gøre mit til, at mine klienter kommer i balance med sig selv hurtigst muligt. Kroppen består af en masse muskelkæder, og mit ønske er at mine klienters kæder er velfungerende.

Det er fantastisk så lidt der skal til for at vi mennesker flytter os SÅ MEGET

Tidligere var jeg ”pleaser typen” – i dag har jeg fundet mig selv – tør være den jeg er over for både familie og venner, kolleger – jeg udvikler mig heldigvis stadig og øver mig i at mærke hvad jeg står for og hvad jeg gerne vil være/gøre for både mig selv og andre. Lige her er det fuldt ud bevidst at jeg nævner mig selv først, da jeg nu ved, det er vigtigt at huske hvem jeg er og hvad jeg vil for at være ærlig og reel over for mine medmennesker – skønne dejlige mennesker som jeg på ingen måde vil være foruden – jeg elsker at være i selskab med jer (hjerte)

Jeg har givet massage til min familie siden jeg var 10 år gammel. Da jeg var på højskole behandlede jeg mine venner for hovedpine og muskelspændinger med stor succes. Jeg har et nurligt talent for at mærke, hvor du er spændt op i din krop – så ønsker du at slippe af med dine spændinger er du i de rette hænder hos mig.